Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stena Line udfaser plastik

Søgeord:

26. juni 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

489 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Erstatter en million plastikposer.

 

Stena Line sælger årligt næsten en million plastikbæreposer ombord på de 35 færger, som besejler rederiets 20 ruter i Europa. Nu erstattes plastikposerne af en biologisk nedbrydelig pose.

 

I 2016 introducerede Stena Line en plastikpose bestående af 80 procent genbrugsplast. Denne plastikpose erstattes nu af en 100 procent biologisk nedbrydelig og komposterbar bærepose. Skiftet til den biologisk nedbrydelige bærepose er et vigtigt skridt i rederiets indsats for at udfase al brug af bæreposer og engangsmaterialer af plast i løbet af 2017 og 2018.

 

-Plastik som ender i havet er et voksende, miljømæssigt problem. Derfor har vi sat det ambitiøse mål om at udfase bæreposer og  engangsmaterialer af plastik ombord på alle vores færger i løbet af det kommende år, siger Erik Lewenhaupt, Head of Sustainability hos Stena Line.

Stena Lines bæredygtige indsats omfatter hele virksomheden; ombord, i havne, i terminaler og på kontorer.

 

”Vi fokuserer på fire strategiske hovedområder baseret på FNs verdensmål for bæredygtig udvikling og dette tiltag er tilknyttet området ’Ansvarligt forbrug og produktion’, siger Erik Lewenhaupt.

 

De tre andre fokusområder er:

Sundhed og Trivsel

Bæredygtig Energi

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com