Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stigende investeringslyst i elektroniske flådestyring

Søgeord:

20. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skærpet konkurrence får i stigende omfang danske transportvirksomheder til at investere i elektroniske flådestyringsværktøjer, der kan bidrage til bedre driftsøkonomi.

Skærpet konkurrence får i stigende omfang danske transportvirksomheder til at investere i elektroniske flådestyringsværktøjer, der kan bidrage til bedre driftsøkonomi.Også hos Scania oplever man en markant stigning i efterspørgslen på Fleet Management serviceydelser, der bidrager til lavere brændstofforbrug, større driftssikkerhed og øget datasikkerhed.

 

Hos Scania har det medført en stigning i salget af Fleet Management serviceydelser (FMS) på mere end 30 procent det seneste år.

 

- Der er ikke plads til ineffektivitet i dagens transportbranche. Transportvirksomhederne får i stigende grad øjnene op for de elektroniske værktøjer, der kan bidrage til bedre driftsøkonomi, siger FMS-manager Lene Glitten, der er ansvarlig for Scanias FMS-serviceydelser på det danske marked.

 

Siden sommeren 2013 er alle nye Scania lastbiler til det danske marked udrustet med en Scania Communicator kommunikationsenhed, der udgør hjernen i Scania FMS. Communicator’en indsamler og overfører trådløst alle relevante driftsdata fra lastbilen til kontoret med henblik på analyse og optimering af driften.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com