Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stiholt Erhvervsbiler på opkøb

Søgeord:

11. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1297 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Overtager Iveco i Aalborg.

 

Stiholt-koncernen , der har hovedkvarter i Sæby, overtager fra 1. maj Ivecos afdeling på Tarmvej 2 i Aalborg.

 

Overtagelsen sker som led i Ivecos strategi om i højere grad at fokusere på importøropgaven og samtidig hjælpe succesfulde forhandlere til vækst gennem større distrikter og øget volumen. Stiholt-koncernen, der har været autoriseret Scania-forhandler siden 1962, får samtidigt opfyldt et ønske om at kunne servicere kunderne med en endnu bredere produktpalette.

 

I forbindelse med overtagelsen etablerer Stiholt-koncernen et selvstændigt datterselskab, Stiholt Erhvervsbiler A/S, der vil varetage forhandling og service af Ivecos produktprogram fra Tarmvej 2 i Aalborg.

Styrker forhandlernettet

- Stiholt har gennem mange år opbygget et fantastisk godt renommé, som utvivlsomt vil bidrage til at styrke både vores forhandlernet og vores markedsandel og samtidig sikre, at vore mange kunder i det nordjyske får den bedst mulige service, siger Lars Beck, Business Director i Iveco North Europe & Baltics.

 

Ivecos Aalborg-afdeling har eksisteret siden 1980 og tæller i dag 13 fastansatte medarbejdere, der alle vil fortsætte i deres nuværende job efter overtagelsen. Afdelingen, der dækker området fra Skagen til Randers, er ifølge administrerende direktør i Stiholt Erhvervsbiler A/S, Michael Gadekær, et perfekt supplement til Stiholt koncernens eksisterende forretning:

 

- Iveco har været i Aalborg i mange år og har en god kendskabsgrad i området. Samtidig har Iveco et både stærkt og bredt program, hvor især varebilerne i Iveco Daily segmentet og de lettere lastbiler i Iveco Eurocargo segmentet er et nyt og interessant produktprogram for os. Som Scania-forhandler har vi jo hidtil begrænset vores aktiviteter inden for de tungere lastbiler, så det er meget interessant for os nu også at kunne levere en god service over for vores kunder, når det gælder lettere køretøjer.

Samarbejde og dialog

- Vi glæder os til at komme i arbejdstøjet sammen med vores nye, store samarbejdspartner. Vi er overbeviste om, at det tjener Ivecos interesser bedst at understøtte et privatejet forhandlernet og sikre tæt samarbejde og konstruktiv dialog med vores dygtige forhandlere, siger Lars Beck.

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com