Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

STILL er vejen frem hos Jørgen Jensen Distribution

Søgeord:

20. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2274 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Speditionsfirmaet Jørgen Jensen Distribution A/S i Ikast har netop investeret i 31 stk. fabriksnye STILL pallevogne af typen EXU 16, og det er der en helt speciel årsag til.

Speditionsfirmaet Jørgen Jensen Distribution A/S i Ikast har netop investeret i 31 stk. fabriksnye STILL pallevogne af typen EXU 16, og det er der en helt speciel årsag til.Adm. direktør Anders Borg besluttede at hver chauffør fremover skulle have sin egen personlige elektriske pallevogn, fordi ”ejerskabet” dermed ville reducere firmaets omkostninger til skader og reparationer. Det har siden vist sig at STILLs teknologi passede særdeles godt til dette formål.

 

Jørgen Jensen Distribution har i dag en flåde på 65 lastbiler. 45 af disse anvendes til stykgods distribution – en håndteringsform, hvor topledelsen har sat ind med nye rationaliseringstiltag. Foreløbig drejer det sig kun om en del af lastbilflåden, hvortil i alt 31 nye enheder af STILL pallevogne er blevet leveret – men det kan ændre sig.

I de tidligere år var hver lastbil forsynet med en manuel håndløftevogn, hvilket dengang var værktøjet til at bringe pallen fra lastbilen og ud til kunden.

 

Siden blev kravene til arbejdsmiljøet ændret, og JJD erstattede håndløftevognene med elektriske pallevogne, og det er i forbindelse - med udskiftning af den første generation af elektriske pallevogne - at STILL nu kommer ind i billedet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com