Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Østjysk vognmandsfirma flyttet og rekonstrueret

Søgeord:

28. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

K Kristoffer Larsen A/S, der var del af den opløste Kristoffer Larsen gruppe i Hedensted, er igen flyttet og nu rekonstrueret.

K Kristoffer Larsen A/S, der var del af den opløste Kristoffer Larsen gruppe i Hedensted, er igen flyttet og nu rekonstrueret.Selskabet flyttede i november sidste år fra Gesagervej til Helge Nielsens Alle i Hedensted. Tidligere i år flyttede selskabet tilbage til Gesagervej i Hedensted.

 

Siden er selskabet flyttet til Heimdalsvej 30 i Grindsted og er nu rekonstrueret ved retten i Horsens.

 

KKL Trans A/S under rekonstruktion har 16. august ved retten i Horsens fået godkendt overførsel af alle selskabets aktiviteter til Nordisk Specialtransport ApS.

 

Efter denne dato skal al fakturering ske til Nordisk Specialtransport ApS, og alt arbejde udført af KKL Trans A/S under rekonstruktion overgår herefter til Nordisk Specialtransport og faktureres herfra.

- Vort hold af engagerede medarbejdere er fortsat de samme, og der sker derfor ingen forandringer i vores samarbejdsform som følge af denne ændring. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde, skriver adm. direktør Lars Bonderup Bjørn i en meddelelse, som er sendt ud til kunder og kreditorer i KKL Trans A/S under rekonstruktion.

 

Til TTN siger Lars Bonderup Bjørn:

 

-KKL Trans A/S under rekonstruktion ikke længere aktivt. Aktiviteterne er overdraget til Nordisk Specialtransport ApS i Grindsted på samme adresse. Vi er flyttet, fordi vi boede i et dårligt miljø, og fordi det er væsentligt billigere at drive forretning i Grindsted end i Hedensted.

 

K. Kristoffer Larsen A/S under rekonstruktion råder over 35 godskørselstilladelser med udløb i 2016.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com