Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Større vejarbejde på Hillerød-motorvejen

Søgeord:

2. marts 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

573 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Broreparation spærrer rampe og spor.

Vejdirektoratet gennemfører fra mandag den 6. marts til 30. september i år en større reparation af broen, der fører Hillerødmotorvejen over åen ved Utterslev Mose. Der er tale om en fortsættelse af et arbejde fra sidste år, hvor den sydlige del af broen blev renoveret. I år er turen kommet til broens nordlige del.

 

Reparationerne omfatter bl.a. forstærkning og udskiftning af eksisterende brodæk samt udskiftning af fugtisolering, belægning og autoværn. På broens underside skal der udføres betonreparationer.

 

Arbejdet betyder, at trafikken på Hillerødmotorvejen i en periode vil blive flyttet til den ene side af broen, mens der arbejdes på den anden side. Der vil gennem hele perioden være åbent for cyklister og fodgængere.

Tilkørselsrampe fra Ruten/Høje Gladsaxevej <1> mod København vil være spærret i hele perioden. Der vil være skiltet med omkørselsrute.

 

For at kunne flytte trafikken på selve broen vil man allerede den kommende weekend 4.-5. marts asfaltere i midterrabatten. Her vil enkelte af Hillerødmotorvejens kørespor blive spærret udenfor myldretiden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com