Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Støt Dachser-vækst i Norden

Søgeord:

21. juni 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1803 gange

Læses i øjeblikket af:

1

2016 blev endnu et godt år for Dachser Denmark A/S.

 

Dachser Denmark A/S kan fremvise en rigtig pæn årsrapport for 2016 med en omsætning på 686 mio. kroner før skat og et resultat på 18,4 mio. kroner.

 

Dachser i Norden vækster fortsat med en omsætning på 1,07 mia. kroner og et resultat på 35,5 mio. kroner mod et resultat på 33,4 mio. kroner i 2015 – en stigning på 6,3 procent og det hidtil bedste resultat for den nordiske koncern.

 

- 2014 og 2015 har været to usædvanligt gode regnskabsår for Dachser Denmark med høje tocifrede procentstigninger i vækstkurven, så det er meget positivt, at vi holder niveauet i 2016 på trods af indvirkning fra ændrede markedsbetingelser og udviklingen i de internationale fragtrater, fortæller Finn Skovbo Pedersen, Managing Director for Dachser Nordic.

 

- Det skyldes, at vores logistikløsninger er fleksible og standardiserede i hele det globale netværk, hvilket har været med til at tiltrække og fastholde nye kunder. Resultatet er samtidig et tegn på, at vi med vores produkter fortsat skaber god værdi for dansk erhvervsliv.

Strømlining

Resultaterne skyldes især en strømlinet produktserie og et højt kvalitetsniveau, der går igen i hele Dachsers globale netværk for vejtransport, sø- og luftfragt. I Dachser Denmark har man især haft fokus på god kundeservice og på at skabe gennemsigtighed og optimere i alle led af kundens logistikkæde.

 

- Vi har et stærkt fokus på at levere vores ypperste for kunderne. I Danmark er vi blandt de bedste i Dachsers globale netværk, hvad det angår kundetilfredshed. Vi vækster organisk via vores netværk, og det er med til at skabe de flotte resultater, som vi ser både i Danmark og i Skandinavien. Generelt er vi inde i en rigtig god udvikling, som vi agter at fortsætte. Vi søger hele tiden at forny os selv og finde nye innovative løsninger på hverdagens logistiske udfordringer, som for eksempel levering i storbyerne, fortæller Finn Skovbo Pedersen.

Vækst i Dachser Nordic A/S

Med en omsætning på 1,07 mia. kroner og et resultat på 35,5 mio. kroner før skat fortsætter fremgangen for Dachsers nordiske moderselskab. Omsætningen er steget fra 1,05 mia. kroner i 2015 til 1,07 mia. kroner i 2016 – en stigning på over 1,5 procent. Medarbejderantallet er steget med 4,9 procent, mens antal sendinger steg med hele 12 procent fra 1,8 mio. i 2015 til over 2 mio. i 2016.

 

- På koncernniveau i Dachser Nordic har vi haft det bedste år nogensinde. Vi har fortsat en stabil vækst og kan fremvise et nordisk resultat, der er fordoblet i løbet af de seneste blot to år,” fortæller Finn Skovbo Pedersen.

- Den stærke vækst skyldes blandt andet de seneste års investeringer i vores netværk i Sverige – senest i november 2015 og i januar 2017, hvor nye kontor- og terminalfaciliteter blev taget i brug i henholdsvis Stockholm og Jönköping. Det er investeringer i vores svenske netværk, som vi forventer vil bidrage til en fortsat positiv udvikling for koncernen i 2017.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com