Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor Afrika-ordre til FLSmidth

Søgeord:

26. maj 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

780 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skal levere cementfabrik til værdi af 100 mio. euro.

Den store danske cementkoncern FLSmidth har underskrevet stor kontrakt om opførelsen af en teknologisk avanceret cementfabrik i Nordafrika til en værdi af mere end 100 mio. euro – cirka 750 mio. kr.

 

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

 

Kontrakten inkluderer konstruktion, levering af udstyr, tilsyn med etableringen, idriftsættelse og oplæring af arbejdskraft.

 

- Vi er meget stolte af, at vi er blevet valgt som den foretrukne leverandør af denne cementfabrik. Det markerer kulminationen af et tæt samarbejde mellem kunden og FLSmidth, der gør os i stand til at levere en teknologisk avanceret cementfabrik baseret på vores erfaring og kompetencer fra cementindustrien, vores globale tilstedeværelse og vores 12.000 medarbejderes know-how inden for levering af produktivitetsforøgende løsninger. Nordafrika er et meget vigtigt marked for FLSmidth, og vi har tidligere leveret en række cementfabrikker over hele regionen, siger Per Mejnert Kristensen, der er Group Executive Vice President i selskabets cementdivision.

Cementfabrikken vil først og fremmest levere cement til lokalmarkedet, og når det står færdig vil det have en kapacitet på 12.000 tons om dagen, oplyses det.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk