Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor ansøgningsrunde for EU-midler til transportinfrastruktur

Søgeord:

18. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2326 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Europa-Kommissionen har opslået den første ansøgningsrunde inden for transportdelen af EU's nye infrastrukturfond, Connecting Europe Facility (CEF).

Europa-Kommissionen har opslået den første ansøgningsrunde inden for transportdelen af EU's nye infrastrukturfond, Connecting Europe Facility (CEF).Fonden støtter udbygningen af transportinfrastruktur på det transeuropæiske transportnet (TEN-T). Fristen for ansøgninger til Kommissionen er den 26. februar 2015.

 

Puljen er på 11,9 mia. EUR (88,9 mia. kr.), hvoraf de 7,9 mia. EUR (59,1 mia. kr.) udbydes i den frie pulje, som projekter fra alle EU-lande kan ansøge.

 

Ansøgningsrunden dækker transportinfrastrukturprojekter inden for alle transportformer, inklusive trafikstyringssystemer. Der kan søges om EU-støtte til enten ’’studies’’ (projekteringsfase m.v.) eller ’’works’’ (egentligt anlægsarbejde). Ansøgningsrundens nærmere prioriter og de afsatte beløb hertil kan findes hos Europa-Kommissionen.

 

Hvis man ønsker at søge, anbefales det, at man kontakter Transportministeriet så tidligt i processen som muligt på en af de relevante mailadresser nedenfor.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com