Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor interesse for opbygning

Søgeord:

6. marts 2015  |  

Læst i alt:

937 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Årets Opbygning er den helt store nyhed på transportmessen i MCH Messecenter Herning fra 19. til 22. marts.

Interessen fra udstillerne har været stor, og dommerne er imponerede. Udstillingen bliver bred, omfangsrig og har et højt fagligt niveau.

 

Flere end 60 opbygninger er tilmeldt Årets Opbygning på Transport 2015, som ud over en specialudstilling med alle de tilmeldte køretøjer, også består af en nominering af tre finalister fredag den 20. marts samt kåring af en vinder lørdag den 21. marts ved Årets Transportfest.

 

Dommerpanelet var onsdag samlet i MCH Messecenter Herning for at danne sig et indtryk af de tilmeldte opbygninger, og de glæder sig over bredden blandt tilmeldingerne.

 

- Jeg synes, at det er positivt, at der er så stor interesse for Årets Opbygning. Her er virkelig fokus på fagligheden i det arbejde, der er ved en opbygning, og det er godt at få bredt yderligere ud i branchen. At der er tilmeldt så mange køretøjer, gør det bare endnu mere spændende at skulle ud og studere dem hver især, når vi i dommerpanelet skal vurdere køretøjerne torsdag under messen, siger Finn Bjerremand, teknisk konsulent hos DTL og dommer ved Årets Opbygning.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com