Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor kraft i trange miljøer

Søgeord:

19. december 2014  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2638 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Volvo FH med lavt førerhustag.

Nu fås Volvo FH og Volvo FH16 i en version med ekstra lavt førerhustag, tilpasset for eksempel anlægskørsel med store krav til produktivitet og til applikationer med udstyr placeret over taget.

- Nogle kunder har behov for både lav højde på førerhuset og stor motor. Volvo FH og Volvo FH16 med lavt førerhustag giver dem mulighed for et vogntog med op til 750 hk og 120 tons totalvægt, udtaler Roger Brorsson, produktchef for Volvo FH hos Volvo Trucks.

 

Volvo FH og Volvo FH 16 med lavt førerhustag har samme drivline, komfort og fleksibilitet som de andre førerhusversioner men har et par afgørende forskelle. Taget er sænket med 190 mm og er helt plant, da antenner og andet udstyr er flyttet ud på siden. Det giver mulighed for at placere udstyr over taget, uden at totalhøjden kommer over 4 meter. Modellen kan også anvendes som autotransporter.

Ekstra tagbeskyttelse

Som ekstra sikkerhed og beskyttelse mod for eksempel nedfaldende sten fås en tagbeskyttelse i aluminium som tilvalg. Tagbeskyttelsen føjer bare 15 mm til totalhøjden. Foruden at beskytte både lastvogn og chauffør reducerer tagbeskyttelsen støjen i førerhuset.

 

Samtlige motorvarianter

Volvo FH og Volvo FH16 med lavt førerhustag fås på samtlige Euro 3- til Euro 6-markeder fra december 2014.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com