Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor ros til regeringen

Søgeord:

24. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

357 gange

Læses i øjeblikket af:

1

 Glæde over VVM-undersøgelse.

 

Borgmestrene i Business Region Aarhus roser regeringen for at igangsætte en VVM for udvidelsen af E45 og opfordrer til, at strækningen til Randers også inddrages.

 

Formanden for Business Region Aarhus, borgmester Claus Wistoft, Syddjurs Kommune siger:

 

-Det er en god nyhed at få præsenteret på en flot og solrig dag. Trængslen på E45 stiger markant hvert år, og dagligt sidder mange bilister i lange køer. Det svækker væksten og muligheden for at tiltrække nye arbejdspladser. Det er derfor helt rigtigt at igangsætte de faglige undersøgelser for senere at kunne lave den nødvendige udvidelse af Østjyske Motorvej E45 fra 4 til 6 spor.

 

-Regeringen og Dansk Folkeparti afsatte allerede sidste år midler til at lave udvidelsen på strækningen Aarhus S - Skanderborg S. Det var et flot initiativ. Der er derfor grund til at rose, at regeringen i dag kan melde, at de afsætter midler til VVM fra Aarhus N til Vejle. Vi anbefaler dog, at regeringen også inddrager strækningen fra Aarhus N til Randers, eftersom denne strækning jo også er meget udsat for daglig trængsel, og lige som de øvrige strækninger har udsigt til stigning i trafikken i de kommende år. Business Region vil derfor gå i dialog med regeringen og Folketingets partier om strækningen til Randers, så VVM undersøgelsen kommer til at omfatte alle strækninger med stor og stigende trængsel.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com