Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stora Åkeripriset gik til Wibax Logistics

Søgeord:

22. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vinderen af den svenske vognmandsorganisations pris, Stora Åkeripriset, blev Wibax Logistics i Piteå – som er kemikoncernen Wibax’ eget vognmandsfirma.

Vinderen af den svenske vognmandsorganisations pris, Stora Åkeripriset, blev Wibax Logistics i Piteå – som er kemikoncernen Wibax’ eget vognmandsfirma.Sidste år blev Wibax Logistic på åkeridagen rost for deres personalepolitik og i år fik de så tildelt den ærefulde pris, Stora Åkeripriset.

 

– Otroligt kul! Nu vil vi holde en stor fest, siger Jonas Wiklund, der er adm. koncerndirektør for Wibax.

 

De sidste år har Wibax forøget sin omsætning, så der i dag på årsbasis omsættes ca. 160 mio. sek. Med 75 medarbejdere og 36 tunge køretøjer er Wibax et af Sveriges ledende logistikselskaber med speciale i flydende kemikalier.

 

-Når vi fik tildelt Stora Åkeripriset, er det et bevis på at vi gør noget rigtig, siger Magnus Sundström, der er adm. direktør ved Wibax Logistics.

De fem øvrige nominerede vognmandsfirmaer er forhold til de fem temaer, miljø: ÖMT Åkeri AB, lønsomhed, Glimåkra Åkeri AB, lederskab, Schenker Åkeri AB, trafiksikkerhed, Trygve Bengtssons Åkeri og på området innovation, Evald Karlssons Åkeri.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com