Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Store Scania til Troelsen

Søgeord:

14. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmandsfirmaet Gert Troelsen A/S, Herning har netop fået leveret tre fabriksnye Scania.

Vognmandsfirmaet Gert Troelsen A/S, Herning har netop fået leveret tre fabriksnye Scania.De er af typen R 480 LA6x2 trækkere med Euro6-motorer. Med Euro6 er emissionskravene markant strammet i sammenligning med Euro 5 og EEV – normen er dog først gældende fra 2014. De tilladte niveauer af kvælstofilte NOx er reduceret med 80 % og partikelniveauerne med 50 %.

 

Et nyt krav til Euro6 er, at partiklerne ikke alene skal vejes, men også tælles. I praksis betyder det, at partikelniveauet er reduceret med ca. 80 % sammenlignet med de nuværende Euro5-normer

 

Der er tænkt meget på chaufførerne og lastbilerne er derfor forsynet med Opticruise automatisk gearskifte samt fuldautomatisk koblingsbetjening og Hill-Hold, der modvirker tilbageløb ved igangsætninger. Udstyret omfatter også tv, termoruder, køleskab, fjernbetjent centrallås, alarm ved indbrud, Bluetooth med integreret mikrofon i førerstolen til mobiltelefon.

Hjemme på kontoret kan de følge med i lastbilens brændstofforbrug, chaufførens køre/hviletid og meget mere. Lastbilerne er tilkoblet Scania Ecolution-konceptet, som er et grønt koncept, hvor Scania overvåger og coacher chaufføren med at spare på brændstoffet.

 

De nye lastbiler vil ikke bare operere i Danmark, men også på det øvrige Europa. De er solgt og leveret af Scania Danmark A/S, Herning ved Hans Kaagaard.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com