Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Storhandel er gennemført

Søgeord:

25. januar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1097 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DSV gennemfører købet af UTi.

DSV koncernen har i dag købt den amerikanske virksomhed UTi Worldwide Inc.

 

UTi er en global leverandør af transport og logistikløsninger med 21.000 ansatte i 58 lande. Kombinationen af de to virksomheder vil skabe et af verdens stærkeste transport- og logistiknetværk.

 

-Vi er stolte af at kunne byde kunder og UTi-medarbejdere velkomne til DSV. Jeg er helt sikker på, at sammenlægningen af de to selskaber vil blive en succes; og med vores fælles netværk vil vi være i stand til at skabe spændende nye muligheder for både kunder og medarbejdere. Vi skal nu i gang med integrationsprocessen, samtidig med at vi holder fokus på fortsat at levere høj service til alle vores kunder. I takt med at processen skrider frem, vil DSV og UTi’s kommercielle aktiviteter blive forenet og markedsført som DSV, siger adm. direktør Jens Bjørn Andersen.

Med hovedkontor i Californien, USA, er UTi en global, asset-light transport- og logistikvirksomhed med en estimeret årlig omsætning på USD 3,5 mia. UTi tilbyder totalløsninger indenfor transport og logistik, herunder luftfragt, søfragt, distribution, tolddeklarering og kontraktlogistik.

 

Transaktionen forventes at bidrage til en stigning i resultatet per aktie i år 2 efter gennemførelsen. På længere sigt forventes overskudsgraderne, inden for de respektive forretningsområder, at kunne løftes hen imod DSV's nuværende niveau.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com