Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Storstrømsbroen i udbud

Søgeord:

26. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vejdirektoratet udbyder nu opgaven med at blive hovedrådgiver på byggeriet af den nye Storstrømsbro, som er en opgave til en samlet pris på omkring fire milliarder kroner.

Vejdirektoratet udbyder nu opgaven med at blive hovedrådgiver på byggeriet af den nye Storstrømsbro, som er en opgave til en samlet pris på omkring fire milliarder kroner.Den nye Storstrømsbro bliver en bro på ca. 4.000 meter, der skal løbe mellem Masnedø og Falster. Den foretrukne løsning er en kombineret vej og dobbeltsporet jernbanebro med cykel- og gangsti over Storstrømmen.

 

Når Femern Bælt-forbindelsen åbner, vil den nye Storstrømsbro blive en vigtig del af jernbanekorridoren mellem København og Tyskland. Af samme grund skal broen designes efter, at passagertog kan passere med 200 km/t og køretøjer på vejbanen med 80 km/t.

 

Hovedrådgiveren skal yde rådgivning i forbindelse med udbuddet af en ny Storstrømsbro, nedrivning af den eksisterende Storstrømsbro samt de relaterede følgearbejder.

Rådgivningen skal også danne baggrund for VVM-undersøgelse, indstilling og anlægslov, herunder et konsolideret anlægsbudget. Desuden skal hovedrådgivningen overordnet føre frem til et bygbart projekt i en detaljeringsgrad svarende til et detailprojekt.

 

Hovedrådgiveren må påregne at skulle deltage i udbuddet af entreprisearbejderne, herunder ved bidrag til tilbudsevaluering og gennemgang af tilbudsprojekter.

 

For at kunne løfte denne opgave skal hovedrådgiveren have en bred kompetence, der omfatter etablering af store vej- og jernbanebroer over havet med alle tilhørende ydelser. Det må derfor forventes, at hovedrådgiveren har tilknyttet – eller har muligheder for at tilknytte – ekspertise for særlige ydelser.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com