Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stort innovationsværksted på slotsplads

Søgeord:

4. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

På innovations-campen Startup Weekend Borgen 4. til 6. oktober 2013 deltager et fuldt udrustet fabrikations-laboratorium i en lastbil på Christiansborg Slotsplads.

På innovations-campen Startup Weekend Borgen 4. til 6. oktober 2013 deltager et fuldt udrustet fabrikations-laboratorium i en lastbil på Christiansborg Slotsplads.Her får deltagerne adgang til rådgivning omkring deres idéer og mulighed for at udvikle dem til prototyper. Samtidig er der mulighed for at få en generel dialog om fremtidens produktionsteknologi.

 

- Teknologisk Institut har fokus på de innovative idéer, mulighederne for at omsætte disse til prototyper og på, sammen med iværksætterne, at drive ideerne frem til produktion, nye virksomheder og nye arbejdspladser. Sammen skal vi have hjulene til at rulle med fuld fart, siger centerchef Leif Højslet Christensen, Teknologisk Institut.

 

I fabrikationslaboratoriet medbringer eksperterne fra Teknologisk Institut og Opfinderådgivningen maskiner til udvikling af prototyper som for eksempel en CNC-fræser, 3D printere, laserskærere og konventionelt værktøj. Desuden giver en elektronik-afdeling mulighed for at udvikle elektronik til prototyper og fremstille egne kredskort.

Alle besøgende på Startup Weekend Borgen får mulighed for en dialog om teknologi, forretningskoncept og produktudvikling, samt at modtage opfinderrådgivning på deres idéer, i løbet af weekenden. Dog med fortrinsret til deltagere i Startup Weekend Borgen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com