Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stort tysk motorvejsbyggeri i fokus

Søgeord:

30. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dansk fokus på, at en af Europas vigtigste nord-syd-gående motorveje, A7, i de kommende årtier skal udvides omkring Hamborg.

Dansk fokus på, at en af Europas vigtigste nord-syd-gående motorveje, A7, i de kommende årtier skal udvides omkring Hamborg.Det tyske trafik ministerium har sammen med erhvervsorganisationer inviteret til et informationsmøde 17. juni i Neumünster. Her bliver der orienteret om det store vejbyggeri, der kommer til at strække sig over mange år. Motorvejen skal udvides nord for Hamborg fra fire til seks og seks til otte spor, ligesom der skal etableres et låg over A7 tættest på Hamborg ned mod Elb-tunnelen. Det byggeri vil tage cirka ti år og er så småt ved at være i gang med de indledende forberedelser.

 

Herefter skal motorvejen syd for Hamborg renoveres.

 

Mødet den 17. juni i Holstenhallen finder sted fra kl. 15.30 til 19.30.

Hvad sker der, hr. minister?

I anden sammenhæng vil Venstres trafikpolitiske ordfører, Kristian Pihl Lorentzen, gerne vide, hvad der sker i den dansk-tyske transportkommission. Han har stillet transportminister Henrik, Dam Kristensen, følgende spørgsmål:

 

- Vil ministeren oplyse status for arbejdet i den dansk-tyske transportkommission, herunder med hensyn til drøftelserne om styrkelse af den jyske transportkorridor på vej og bane på tværs af grænsen i Sønderjylland.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com