Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stralis Hi-Way kørte vigtigt løb i Spanien

Søgeord:

7. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stralis Hi-Way, Ivecos flagskib inden for de tunge lastbiler, har endnu engang spillet en vigtig rolle som ”Safety Truck” og kørte banen rundt før prøverne til Iveco Grand Prix i Aragonien.

Stralis Hi-Way, Ivecos flagskib inden for de tunge lastbiler, har endnu engang spillet en vigtig rolle som ”Safety Truck” og kørte banen rundt før prøverne til Iveco Grand Prix i Aragonien.Den ny Stralis Hi-Way optrådte forrige søndag i sin karakteristiske orange lanceringsfarve på samme MotorLand bane, hvor den for et år siden fejrede kåringen som ”International Truck of the Year 2013” med en sejrsrunde.

 

Iveco-mærket kunne ses langs hele banen og på tribunen, på muren langs det lige stykke ved startlinjen og i banens to sving. Iveco-logoet blev også vist på alt officielt kommunikationsmateriale om løbet, ligesom det var tilfældet ved det forrige mesterskab.

 

Iveco har nu i fire år været partner og ”Trucks & Commercial Vehicles Supplier” ved MotoGP, det førende internationale motorcykelmesterskab. Som led i dette samarbejde har Iveco leveret fire Daily og 13 nye Stralis Hi-Way til Dorna Sports, den spanske arrangør og eksklusive indehaver af rettighederne til MotoGP. Iveco-køretøjerne bruges sæsonen igennem til transport af udstyr, materialer, mobile kontorer og værksteder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com