Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Strejke kan aflyse Air France-fly

Søgeord:

30. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En fransk fagforening for piloter, SNPL National Union of Airline Pilots, lader angiveligt sine medlemmer strejke fra 3. til 30. maj.

En fransk fagforening for piloter, SNPL National Union of Airline Pilots, lader angiveligt sine medlemmer strejke fra 3. til 30. maj.SNPL repræsenterer ikke Air France-piloter men har udeståender med de franske myndigheder, som ikke angår Air France, skriver flyselskabet i en pressemeddelelse.

 

Det vil også ramme luftfragt-divisionen hårdt – og den er i forvejen under pres.

 

Men en strejke hos SNPL’s medlemmer vil ramme Air France Gruppen, der repræsenterer hovedparten af de franske piloter.

 

Air France beskriver den planlagte strejke som usædvanlig, idet den med dens varighed på næsten en måned vil lamme store dele af flyselskabets trafik.

 

Det skyldes, at SNPL-medlemmerne skal strejke på tidspunkter, der berører Air Frances trafikafvikling – tidlig morgen og tidligt på eftermiddagen, hvor Air France sender hovedparten af sine langrutefly af sted, ca. 70 afgange på lange ruter.

Strejken medfører aflysning af utallige transfer-fly til Paris CDG, Paris’ hovedlufthavn. Det vil betyde aflysning hovedparten af Air Frances langrutefly, oplyser Air France.

 

På grund af situationens alvor har Air Frances' koncernchef, Frédéric Gagey, skrevet et åbent brev til formanden for SNPL. Her skriver han, at den planlagte strejke sker i kritisk øjeblik for Air Frances’ økonomiske genopretning.

mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com