Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Større kapacitet på Zeebrugge - Bilbao

Søgeord:

10. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rederiet Transfennica øger nu kapaciteten på ruten Zeebrugge - Bilbao.

Rederiet Transfennica øger nu kapaciteten på ruten Zeebrugge - Bilbao.Fra begyndelsen af januar sejler Forerunner og Forecaster to ugentlige afgange i hver retning. Fartøjerne er bygget i 2003 og har en kapacitet på 3000 lanemeter. De tidligere fartøjers kapacitet på ruten var 2700 lanemeter.

 

En lanemeter er et dækareal på én gange to meter.

 

Skibene overfører en kombination af påhængsvogne og dobbelt stablede containere. Der er 12 tilhørende kamre, typisk til chauffører og tilhørende passagerer. Skibene er også fuldt udstyret til projektlaster og trailere.

 

Afgangene, både fra Zeebrugge og Bilbao, finder sted tirsdage og fredage. Fra Zeebrugge er der videre gode forbindelser til Storbritannien og Skandinavien, lige som Transfennica Baltics netværk letter forbindelsen til Finland, Rusland, Estland og Polen.

Mr. Eric de Wit , direktør for Transfennica udtaler:

 

- Dette er en stor udvikling for Transfennica og vigtigere for vores kunder. Vi har set en fortsat vækst i løbet af 2013, og vi er meget overbeviste om, at disse større skibe vil dække behovene hos vores kunder. Motorveje på havet har vist sig at være et meget pålideligt alternativ til vejtransport. De besparelser der, gør det økonomisk meget attraktivt for vores kunder. Det resulterer i at flere vognmænd ændrer den måde, de opererer på, fra vej til hav.

 

Transfennica håber, at den europæiske økonomi fortsætter med at vise tegn på strukturelle opsving, der vil give mulighed for ekspansion i virksomheden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com