Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Succes for brandingkampagne

Søgeord:

7. marts 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

835 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stor interesse for speditøruddannelsen.

1 minut og 17 sekunder.

 

Så lang tid er brugerne i gennemsnit inde på www.blivspeditoer.dk, der er digital spydspids for den stort anlagte brandingkampagne i Danske Speditører.

 

Kampagnen skal gøre unge mennesker interesserede i en fremtid som speditør.

 

I perioden 1. oktober 2016 – 28. februar 2017 har der været 11.174 unikke brugere, som har besøgt hjemmesiden, 1.412 unikke sidevisninger af siden ”Speditøruddannelsen” og 1.813 unikke sidevisninger af siden ”aktuelle karriereveje” (elev & jobannoncer).

 

Relations- og uddannelseschef i Danske Speditører, Jakob Størling, kan næsten ikke få armene ned af begejstring over tallene.

 

- Det er i sig selv meget positive tal, men kampagnen slutter ikke her. Der skal løbende fremadrettet være aktiviteter på facebook, google og www.elevplads.dk, sådan at vi kan sikre et generelt højere kendskabsniveau til speditionsbranchen blandt de unge. Film, skolebesøg og speditionsspil er på tegnebrættet som yderligere aktiviteter. For at vi som branche kan udvikle os og vækste i fremtiden, er det vigtigt, at vi gør os attraktiv som branche, arbejdsplads og karrievej overfor dygtige unge mennesker – dem som kan gøre en forskel i vores virksomheder, siger Jakob Størling. /mb

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com