Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Succes i modvind

Søgeord:

7. september 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

758 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transport Øst trodsede lunefuldt vejr med masser af håndslag.

 

Publikum strømmede lørdag til Transport Øst-messen i Greve, selv om det især først på dagen lejlighedsvis dryppede mere end rigeligt fra oven. Men det var ikke nok til at holde de mange interesserede branchefolk og deres familier hjemme. De blev sammen med udstillerne heldigvis belønnet med solskin det meste af eftermiddagen.

 

Selv om søndag var præget af regn og blæst, så var der stadig mange, der lagde turen forbi Transport Øst.

 

Derfor var der også stor tilfredshed med den sjællandske transportmesse blandt udstillerne, da den syvende Transport Øst-udstilling lukkede søndag eftermiddag.

- Det har været en rigtig god messe, hvor jeg har fået håndslag på en række ordrer med hjem. Dertil kommer en masse aftaler om videre forhandling. Der har været mange vognmænd forbi i år og de er klar til at investere. Så er det noget ved at tage på messe, siger adm. direktør Anders K. Larsen, Lastas A/S, til Transport-Tidende.

Den positive udmelding bakkes op fra flere udstillere. En af dem er Søren Brinck, der er ansvarlig for dæksalget til det tunge erhvervssegment hos Euromaster i Østdanmark.

- Vi havde sat et mål for, hvor mange dæk vi ville sælge lørdag og søndag. Det nåede vi og overgik vi med næsten 50 procent, allerede lørdag. Det har været en rigtig god messe, hvor der har været rigtigt mange vognmænd forbi vores stand, siger Søren Brinck.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com