Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Super Dæk Service ansætter ung leder i Brabrand

Søgeord:

15. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den nye afdelingsleder hos Super Dæk Service i Brabrand er både en ung og erfaren chef med visioner.

Den nye afdelingsleder hos Super Dæk Service i Brabrand er både en ung og erfaren chef med visioner.37-årige Søren Bjørn kommer fra SDS i Skejby, som han har været med til at opbygge fra grunden. Den unge chef har desuden en spidskompetence, som SDS afdelingsledere fra hele landet ringer for at få hjælp fra.

 

Søren Bjørn har den klassiske uddannelse for en SDS afdelingsleder. Han er uddannet automekaniker, og har erfaring som mekaniker og leder fra forskellige autoværksteder. Men derudover er Søren ekspert i købeloven og rådgiver ved reklamationer mellem kunder, bilproducenter og dækproducenter. Den kom-petence hjælper han andre SDS afdelingsledere med, når de ringer fra hele landet.

 

For Søren Bjørn er der ingen tvivl om, at den hårde konkurrence på bilmarkedet og autoværkstederne skærper konkurrencen. Og her står SDS godt rustet.

-Vi er en landsdækkende kæde, så vi kan hjælpe kunder i hele landet. Vores placering, det nyeste udstyr, dygtige leverandører, et stærkt bagland og SDS akademiet er fan-tas¬tisk, men vi har stadig en opgave med at fortælle kunderne, at vi også laver mekanisk arbejde. Vi har ny hjemmeside, nye apps til smartphones og facebook, men vi skal også ud og netværke, og her er der store muligheder, forklarer han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com