Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Super Dæk Service tilbyder en ny service til vognmænd

Søgeord:

23. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det skal være overskueligt, nemt og gratis for vognmænd og trailerejere at danne sig et overblik over tilstanden på deres køretøjers dæk.

Det skal være overskueligt, nemt og gratis for vognmænd og trailerejere at danne sig et overblik over tilstanden på deres køretøjers dæk.Det mener Super Dæk Service, der 1. februar lancerer den nye digitale løsning - ”Dækrapporten”.

 

En vognmand er meget afhængig af at kende sine lastbilers og traileres stand, da en uforudset punktering forsinker leveringstiden og i værste tilfælde kan betyde trafikuheld.

 

Dækrapporten er en digital løsning, der sikrer vognmanden et overblik over sine lastbilers dæk og deres tilstand, hvad angår dækmønster, -tryk og om dækkenes slid er jævnt. Hver gang en chauffør har sin lastbil eller trailer til service hos Super Dæk Service laves en grundig inspektion af dækket, herefter samles data i en udførlig rapport. Vognmanden eller trailerejeren logger sig ind på sin profil på www.sds.dk, hvor han kan se dækrapporter på samtlige af sine lastbiler og trailere, og danne sig det forkromede overblik.

Salgsdirektør Jesper Mauritzen siger om det nye tiltag:

 

- Transporttid er den afgørende faktor for alle vognmænd, og driftsproblemer på lastbilerne kan koste dyrt i forsinket leveringstid og reperationer. Dækrapporten er vores proaktive løsning på det problem. Dækrapporten reducerer reperationer og leveringsforsinkelser, men den forlænger også dækkenes levetid, da vognmanden kan sende lastbilen til service rettidigt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com