Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Svensk udvidelse i Ishøj

Søgeord:

22. maj 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

937 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det går stærkt - rigtig stærkt, melder mærket med Skånegriffen.

For at følge med efterspørgslen er Scanias opbygningsafdeling nu udvidet med en ekstra afdeling på værkstedet i Ishøj. Første nyopbyggede lastbil er allerede blevet leveret herfra.

 

- Det går rigtigt stærkt, og meget stærkere end forventet for Scanias opbygningsafdeling. Og så er vi begyndt at mærke større efterspørgsel på vores opbygninger på Sjælland, fortæller Otto Hirschel, leder af opbygningsafdelingen.

 

Derfor er opbygningsafdelingen blevet udvidet med en afdeling i Ishøj, som skal stå for opbygning af trækkere og montering af blandt andet dørkplader, hydraulik og værktøjskasser. Afdelingen leverede for nylig den første nyopbyggede lastbil, en R 520 LA6X2, til Scania Rental, Scanias eget udlejningsselskab.

Kundens ønsker

Den store efterspørgsel skyldes flere faktorer. Scania Danmark kan opbygge individuelt efter kørselsopgave og kundens helt specifikke ønsker og behov. Det kan kunderne lide. Og så giver en målrettet satsning på blandt andet det norske marked succes.

 

Otto Hirschel:

 

- Mange af opbygningskunderne er gengangere, og det skyldes blandt andet den gode kommunikation både før og efter købet. Når vi er blevet enige med kunden om den præcise specifikation på opbygning og indhold i ordrebekræftelsen, går vi i gang og sender løbende statusbeskrivelser, fotos og information til kunden, så han kan følge med under hele processen. Her er det også muligt at rette lidt til undervejs efter kundens ønsker.

Scania har fremover opbygningsafdelinger i Vojens, Aarhus, Ishøj og Sorø. I alt 50 medarbejdere opbygger og leverer cirka 700 opbygninger om året.

 

- Opbygningerne er blevet mere og mere komplekse og tager tid. Vi vil foretage de mere krævende opgaver i Vojens og Aarhus og flytte nogle af de mindre komplekse til Ishøj og Sorø, tilføjer Otto Hirschel.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com