Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Svensk vognmandsfirma vil slæbe DSV i retten

Søgeord:

13. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Norrköpings Trailertransporter (NTT) mener, at have mindst otte millioner svenske kroner til gode hos speditionsgiganten DSV.

Norrköpings Trailertransporter (NTT) mener, at have mindst otte millioner svenske kroner til gode hos speditionsgiganten DSV.Derfor overvejer Norrköping-vognmanden nu på at trække DSV for en dommer.

 

Ifølge det svenske Transportarbetaren, mener virksomheden i Norrköping, at DSV Road har brudt en aftale. NTT hævder, at de modregninger for skadet gods og forsinkelser som DSV har foretaget i betalingerne strider mod den aftale som parterne havde indgået.

 

- Det manglede i begyndelsen op i nærheden af 70.000 SEK pr måned, og siden kørte det helt af sporet. Frem mod forår manglede der op til 400.000 SEK pr. måned. Men når vi talte med terminalchefen blev vi nonchalant mødt med: ”I har fået 2,1 mio. sek., hvad er problemet,” kunne det hedde, siger Elvis Maslesa hos NTT, til Transportarbetaren.

Vognmandsfirmaet overvejer at gå rettens vej med DSV, hvis ikke speditionsvirksomheden godtager deres krav.

 

NTTs revisor regner på, hvor stort et beløb man vil kræve, men ifølge Elvis Maslesa handler det om mindst otte millioner svenske kroner.

 

- Cirka en million er mistet fortjeneste. Resten er udgifter vi har påtaget os for at løse disse transportopgaver for DSV, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com