Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Svensker i dansk Scania-top

Søgeord:

18. januar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

608 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fredrik Wrange ny CFO hos Scania Danmark.

Den 60-årige svensker Fredrik Wrange startede d. 1. januar 2016 som økonomidirektør hos Scania Danmark.

 

I den nye stilling kommer han til at arbejde tæt sammen med adm. direktør Janko van der Baan og træder samtidig ind i Scania Danmarks ledelsesgruppe.

 

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Fredrik og byder ham velkommen i teamet. Han har en række værdifulde kompetencer og stor erfaring på det finansielle område, som vil understøtte vores fokus og den spændende udvikling, vi befinder os i, siger Janko van der Baan.

International erfaring

Fredrik har arbejdet i alt 35 år for Scania og har bestredet en lang række forskellige poster i både Europa og Latinamerika. De seneste 5 år har han været ansat hos Scania i Brasilien, hvor han var med i topledelsen.

 

- Jeg har stor erfaring fra andre Scania-markeder med i bagagen og er sikker på, det vil komme den danske Scania-organisation til gavn, fortæller Fredrik Wrange.

 

- I virkeligheden handler det om at optimere vores produkter og serviceydelser til gavn for alle vores eksisterende og kommende kunder, slutter han.

 

Scania Danmark beskæftiger i alt cirka 900 medarbejdere, som arbejder med reparation og service af store køretøjer, reservedele og serviceaftaler, salg af busser og lastbiler, finansierings- og forsikringsløsninger til vognmænd, marketing, teknik, IT, HR og økonomi samt chauffør-uddannelse på i alt 26 velplacerede lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com