Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sydamerika – sidste frist

Søgeord:

23. september 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2608 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Seminar om Latinamerika hos Blue Water Shipping i Esjbjerg.

 

 

Det er i dag fredag 23. september, der er sidste frist for tilmelding til Blue Water Shippings og Udenrigsministeriets seminar om Latinamerika i Esbjerg d. 28.september 2016 kl 15.00.

 

Samhandel og transport til og fra Latinamerika kan være en udfordring. Mange af landene har strikse krav og regler til eksempelvis dokumentation og emballage for transport.

Hør og lær om de muligheder og udfordringer der ligger for danske virksomheder, der

allerede handler eller overvejer at handle med landene i Latinamerika.

 

På seminaret vil der være repræsentanter i form af fem Handelschefer fra Udenrigsministeriet, som vil stå til rådighed for spørgsmål og samtaler.

 

Der vil være mulighed for at booke one-2-one møder med de nævnte handelschefer og diskutere muligheder eller udfordringer for netop din virksomhed til eller fra et specifikt land.

Blue Water Shipping vil naturligvis også være repræsenteret med egne specialister samt vores partnere fra Latinamerika, som kan assistere og svare på spørgsmål om transport og logistik til og fra Latinamerika.

 

Udover ovennævnte vil vi på dagen få besøg af Hans Barslund, CFO fra BoConcept. Boconcept har stor succes og god erfaring i samhandel med regionen. Erfaringer som Hans Barslund vil dele ud af under seminaret.

 

Under arrangementet vil Blue Water ligeledes være vært ved et let traktement af sydamerikanske specialiteter og vine. Kokken Peter Emil Hede Madsen, tidligere ansat på Claus Meyers prisbelønnede restaurant GUSTO i La Paz, Bolivia, vil komme og anrette spændende latinamerikanske.

 

Tilmelding på Blue Water Shippings hjemmeside bws.dk

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com