Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sydkoreanere og Søfartsstyrelsen i dialog

22. juni 2016  |  

Erfaringer udvekslet.

Seks embedsmænd fra Sydkorea besøger Søfartsstyrelsen og udveksler i den forbindelse erfaring og viden om søfart, inspektion og sikkerhed med de danske myndigheder.

De sydkoreanske embedsfolk står bl.a. for sikkerheden på passagerskibe i Sydkorea og er i forvejen på besøg i Europa i anden forbindelse.

 

- Dette er et godt eksempel på, hvordan vi udveksler viden og erfaringer med andre lande. Denne dialog er vigtig i bestræbelserne på at øge sikkerheden ikke bare på danske skibe, men på skibe i hele verden, siger Troels Blicher Danielsen, vicedirektør i Søfartsstyrelsen.

 

De seks sydkoreanere repræsenterer Ministry of Oceans and Fisheries (MOF) og Ministry of Public Safety and Security (MPSS). Under deres besøg i Danmark vil de bl.a. møde Søfartsstyrelsens direktør Andreas Nordseth samt skibsinspektører fra Søfartsstyrelsen.

Passagerskibssyn på programmet

I 2014 harmoniserede Søfartsstyrelsen alle passagerskibssyn. I denne proces blev flere forskellige syn lagt sammen til et samlet passagerskibssyn.

 

Søfartsstyrelsens skibsinspektører har haft en afgørende hånd med i arbejdet med at harmonisere passagerskibssyn og kan i den forbindelse videregive stor viden og ekspertise om sikkerhed på passagerskibe, ligesom der kan komme viden og erfaring den anden vej.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

446 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com