Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sydkoreanere og Søfartsstyrelsen i dialog

Søgeord:

22. juni 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

449 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Erfaringer udvekslet.

Seks embedsmænd fra Sydkorea besøger Søfartsstyrelsen og udveksler i den forbindelse erfaring og viden om søfart, inspektion og sikkerhed med de danske myndigheder.

De sydkoreanske embedsfolk står bl.a. for sikkerheden på passagerskibe i Sydkorea og er i forvejen på besøg i Europa i anden forbindelse.

 

- Dette er et godt eksempel på, hvordan vi udveksler viden og erfaringer med andre lande. Denne dialog er vigtig i bestræbelserne på at øge sikkerheden ikke bare på danske skibe, men på skibe i hele verden, siger Troels Blicher Danielsen, vicedirektør i Søfartsstyrelsen.

 

De seks sydkoreanere repræsenterer Ministry of Oceans and Fisheries (MOF) og Ministry of Public Safety and Security (MPSS). Under deres besøg i Danmark vil de bl.a. møde Søfartsstyrelsens direktør Andreas Nordseth samt skibsinspektører fra Søfartsstyrelsen.

Passagerskibssyn på programmet

I 2014 harmoniserede Søfartsstyrelsen alle passagerskibssyn. I denne proces blev flere forskellige syn lagt sammen til et samlet passagerskibssyn.

 

Søfartsstyrelsens skibsinspektører har haft en afgørende hånd med i arbejdet med at harmonisere passagerskibssyn og kan i den forbindelse videregive stor viden og ekspertise om sikkerhed på passagerskibe, ligesom der kan komme viden og erfaring den anden vej.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com