Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

T-serie nummer 10.000 leveret

Søgeord:

24. november 2014  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2645 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Renault Trucks’ T-serie, der i september blev kåret til International Truck of the Year 2015, ruller af samlebåndet i højt tempo.

 

Renault Trucks’ T-serie, årets lastbil 2015, fortsætter sin fremgang. T-serie nummer 10.000 med Euro 6 motor produceret på Bourg-en-Bresse fabrikken i Frankrig er nu blevet leveret til polske Trans-Man.

 

Krysztof Mancewicz, medejer af Trans-Man, udtalte ved overrækkelsen:

 

- Vi var rigtig glade for at finde ud af, at vores virksomhed ville modtage T-serie nummer 10.000. Vi valgte Renault Trucks T-serie på baggrund af det imponerende lave brændstofforbrug, pålideligheden og et fremragende førerhusdesign, som sikrer vore chauffører et behageligt og trygt arbejdsmiljø.

 

Olivier de Saint-Meleuc, salgsdirektør for Renault Trucks i EMEA, takkede Trans-Man for at udvise tillid til Renault Trucks:

- Jeg er meget stolt over at kunne overrække nøglerne til denne Renault Trucks T 480 High til vores polske kunde. Leveringen af T-serie nummer 10.000 er bevis på den kommercielle succes, som T-serien oplever for tiden. Kunderne sætter stor pris på det lave brændstofforbrug, køreegenskaberne og komforten for chaufførerne. Anerkendelsen af disse kvaliteter fra både kunderne og pressen, i særdeleshed journalisterne bag kåringen af årets lastbil, giver os store forventninger til fremtiden.

Den polske vognmand Trans-Man specialiserer sig i at transportere frosset kød igennem Europa og er en eksisterende Renault Trucks kunde. T-serie nummer 10.000 er den fjerde Renault Trucks T-serie i deres flåde, og de afventer leveringen af de to næste.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com