Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tættere samarbejde om nødhjælp

Søgeord:

13. december 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

695 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rammeaftale - Lufthansa Cargo og tysk Røde Kors.

Lufthansa Cargo og tyske Røde Kors har indledt et tættere samarbejde om transport af nødhjælp.

 

1. december underskrev Peter Gerber, administrerende direktør og bestyrelsesformand i Lufthansa Cargo, og Christian Reuter, generalsekretær hos tyske Røde Kors, i Frankfurt Lufthavn rammeaftalen, der ifølge Lufthansa Cargo betydeligt vil forenkle og fremskynde forberedelsen af nødhjælpsflyvninger.

 

Peter Gerber:

 

- Takket være det nye samarbejde vil vi være i stand til at transportere tyske Røde Kors nødhjælpsforsyninger endnu hurtigere til ulykkesområder. Når hvert minut tæller, er der behov for stærke samarbejdspartnere, der kan arbejde sammen optimalt. Det glæder os, når vi kan bruge vores logistik-ekspertise til gavn for direkte assistance til mennesker i nød, siger Peter Gerber.

Christian Reuter:

 

- Som Tysklands største nødhjælpsorganisation opererer vi i flere end 50 lande. Vi er glade for at have Lufthansa Cargo ombord – en samarbejdspartner vi kan stole på i tilfælde af katastrofer, lyder det fra Christian Reuter.

 

Billedtekst: Fra venstre: Christian Reuter – generalsekretær hos tyske Røde Kors – samt Peter Gerber – administrerende direktør og bestyrelsesformand i Lufthansa Cargo – foran et MD-11 fragtfly. Foto: Lufthansa Cargo.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com