Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TDC-koncernchef på vej i SAS-bestyrelse

Søgeord:

5. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

51-årige Carsten Dilling, koncernchef i TDC, foreslås som nyt bestyrelsesmedlem i SAS på den kommende generalforsamling.

51-årige Carsten Dilling, koncernchef i TDC, foreslås som nyt bestyrelsesmedlem i SAS på den kommende generalforsamling.Dermed bliver SAS-bestyrelsen udvidet fra de nuværende syv til otte medlemmer.

 

Carsten Dilling er uddannet fra Copenhagen Business School med en HA i finansiering samt en HD i udenrigshandel.

 

Fra 1984 og i 17 år frem til 2001 var Carsten Dilling beskæftiget hos IBM på forskellige direktørposter i europæisk og nordisk regi.

 

Sidenhen er det blevet til knapt fire år som koncernchef i Columbus IT Partner A/S samt tre år som administrerende direktør hos Ementor A/S.

 

I 2007 blev Carsten Dilling ansat i TDC som koncerndirektør med ansvar for Fastnet-området. Sidenhen blev det til en forfremmelse som koncerndirektør for Operations, inden han i sommeren 2012 satte sig til rette som koncernchef for TDC.

Dermed er det et kommende bestyrelsesmedlem med betydelig erfaring fra IT-branchen, der inden længe får nye udfordringer i luftfartens komplekse verden.

 

Samtidig er der udsigt til et beskedent årligt grundhonorar på 207.000 svenske kroner for at deltage i bestyrelsens møder i det skandinaviske flyselskab.

 

Carsten Dilling sidder i dag i Dansk Industris hovedbestyrelse samt i DI-udvalget for erhvervspolitik.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com