Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Teleudbyderen ipnordic A/S holder reception og åbent hus

Søgeord:

6. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2312 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fredag den 15. november inviterer ipnordic til en reception og åbent hus i sine nye lokaler på Eksportvej 2 i Padborg.

Fredag den 15. november inviterer ipnordic til en reception og åbent hus i sine nye lokaler på Eksportvej 2 i Padborg.Den hastigt voksende teleudbyder ipnordic - der blandt andet har kunder i transportbranchen - er igen flyttet i nye lokaler. Selskabets innovative og fleksible telefoni-koncept, der blandt andet tillader en hurtig tilpasning til ændringer i kundens behov, kombineret med grundtanken om, at kunderne ikke skal være bundet af deres telefoni-leverandør, er nogen af årsagerne til den fortsatte vækst.

 

Der er lagt op til et hyggeligt arrangement, hvor der er mulighed for at møde alle selskabets medarbejdere og få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Derfor har ipnordic allieret sig med områdets førende leverandører af gourmetmad og vin, som vil servere udsøgte lækkerier til gæsterne. Det er blandt andet Restaurant Bind og VinoTheket i Kollund, Holdbi Kro og Naturmælk i Tinglev, der står for den gastronomiske side.

- Vi glæder os til at møde vores kunder, partnere og naboer til en afslappet dag i Padborg og vi er selvfølgelig stolte over at vise vores nye lokaler frem. Vi håber at mange vil finde tid til at kigge forbi, siger Thorben G. Jensen, der er adm. direktør hos ipnordic.

 

Han fortæller at ipnordic allerede har fået et stort antal tilmeldinger til sit arrangement. Borgmester Tove Larsen fra Aabenraa Kommune og de nye borgmester kandidater, vil også lægge vejen forbi Padborg den 15. november.

 

Her er der også mulighed for at høre historien om ipnordic og den vækst, som har gjort at selskabet nu har fået brug for mere plads.

- I vores virksomhed er vi meget fokuseret på at opbygge et tæt forhold til kunderne og derfor betyder det også meget for os, at vi har mulighed for at byde velkommen til en hyggelig eftermiddag og en personlig snak med vores medarbejdere, siger Thorben G. Jensen

 

Alle kan tilmelde sig til arrangementet på reception@ipnordic.dk. Inden den 8. november - Dørene åbnes den 15. november fra kl. 13.00.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com