Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Temaer på Danish Maritime Days 2016

Søgeord:

25. maj 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

554 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udfordringer og muligheder for den globale maritime branche.

 

Når den maritime verden mødes til Danish Maritime Days i oktober, vil åbne markeder, innovation, bæredygtighed og sikkerhed være højt på agendaen.

 

Det er nemlig de emner, der danner den tematiske ramme om den maritime uge, og som er blevet til i et samarbejde med den åbne platforms mange selvstændige arrangører.

 

- Danish Maritime Days ønsker at sætte en global dagsorden, der er med til at gøre en forskel og relevant for en international deltagerkreds. Det vil for eksempel få store konsekvenser for hele branchen, hvis lande og regioner begynder at lukke sig mere om sig selv, fortæller Michael Søsted, der er sekretariatschef i Danish Maritime Days, under henvisning til temaet åbne markeder.

Eventkalenderen for Danish Maritime Days tæller allerede mere end 30 selvstændige arrangementer, og en gennemgang af de mange events viser, at der vil være noget for alle, som er i berøring med den maritime branche.

 

- Vi er glade for, at temaerne for Danish Maritime Days er blevet så godt modtaget af de mange selvstændige arrangører. Kalenderen indeholder alt fra, hvordan innovation kan skabe markante reduktioner i CO2 udledningen, over handel i Afrika til, hvordan sikkerhedsinformationer skaber værdi for shippingbranchen, afslutter Michael Søsted.

 

I 2016 finder Danish Maritime Days sted den 24.-28. oktober.

 

Du kan se eventkalenderen her.

 

Danish Maritime Days er et non-profit offentligt-privat partnerskab mellem Søfartsstyrelsen, Danmarks Rederiforening og Danske Maritime. Danish Maritime Days er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond, Den Danske Maritime Fond, D/S Orients Fond // D/S NORDEN, Erhvervs- og Vækstministeriet, Hempel Fonden, Lauritzen Fonden og Torm Fonden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com