Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Thermo King-nyhed på IAA

Søgeord:

28. juli 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

735 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kølemaskineproducenten lover banebrydende innovation til transportbranchen.

 

Thermo Kings strategiske opkøb af Frigoblock og Celtrak danner basis for ny innovation hos kølemaskineproducenten, der lover at præsentere banebrydende løsninger til transportbranchen på den store transportmesse IAA Commercial Vehicles i Hannover i slutningen af september.

 

- Vores opkøb af Frigoblock og Celtrak har givet os mulighed for at forske i og udvikle løsninger, der ikke blot kæder bæredygtighed og innovation sammen, så der opnås brancheførende brændstofbesparelser og intelligente systemer i dag, men som også byder på banebrydende koncepter, der i sidste ende vil definere fremtiden for køleanlæg til transportbranchen i de kommende år. Det er rigtig spændende, udtaler Karin De Bondt, vicepræsident og administrerende direktør for lastbiler, trailere og busser hos Thermo King i Europa, Mellemøsten og Afrika.

På standen vil Thermo King afsløre nye produkter, der alle sammen er bygget, så de lever op til forventningerne og gældende krav på områder som bæredygtighed, intelligens og tilslutningsmuligheder, innovation og den virkelige verdens udfordringer.

 

Mange af produkterne er resultat af de strategiske opkøb af Frigoblock og Celtrak, hvilket har forbedret Thermo Kings muligheder for forskning og udvikling ved at tilføje ekstra ekspertise på områder som hybrid, ikke-diesel og operationel intelligens (OI). Disse funktioner kombineret med Thermo Kings dokumenterede resultatliste for driftssikker, førende teknologi, har sat fart på nye udviklinger, der lever op til og tilpasser sig unikke kundebehov og giver bæredygtige resultater til køleanlæg i transportsektoren.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com