Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Thompson Truck og Trailer Rental fortsætter

Søgeord:

29. juli 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2268 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Thompson Truck og Trailer Rental ApS var en del af Holdingselskabet af 8. maj 2013, som gik konkurs i maj 2013. Som konsekvens af konkursen er Thompson Truck og Trailer Rental ApS blevet adskilt fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Thompson Truck og Trailer Rental ApS var en del af Holdingselskabet af 8. maj 2013, som gik konkurs i maj 2013. Som konsekvens af konkursen er Thompson Truck og Trailer Rental ApS blevet adskilt fra Lastas Trucks Danmark A/S.Thompson Truck og Trailer Rental ApS har hovedfokus på udlejning og leasing af den eksisterende flåde af DAF-lastbiler og Kel-Berg trailere.

 

Ændringen i selskabsstrukturen får ingen praktisk betydning for kunderne, idet der ikke sker ændringer i kunderelationer, ligesom lejekontrakter fortsætter som hidtil.

 

Thompson Truck og Trailer Rental ApS har i forbindelse med den nye struktur, indgået en aftale med Lastas´ Service værksteder i Hedensted og Greve. Aftalen indebærer, at disse værksteder fremover varetager lejeaftaler med servicekontrakt.

Den daglige administration varetages af Lastas Trucks Danmark A/S, der står for modtagelse af betalinger på kontrakter, indfrielse af kontrakter, eventuel manglende betaling af forsikringer og vægtafgift, samt korttidsudlejning.

 

Det overordnede ansvar for Thompson Truck og Trailer Rental ApS varetages af Per Mølgaard, der pr. 1. juli er ansat som direktør.

 

-Vi er glade for den nye struktur, der betyder, at transport-kunderne ikke kommer til at opleve ændringer i deres dagligdag, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores kunder, Lastas Trucks Danmark A/S og øvrige samarbejdspartnere, siger direktør Per Mølgaard.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com