Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Thyborøn Havn investerer for 23 millioner

Søgeord:

12. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2328 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Havnen i Thyborøn iværksætter renoveringsarbejder for i alt 23 millioner kroner, som skal give skibe med stor dybgang bedre adgang til havnen. Arbejdet, som omfatter renovering af både kaj og molehoveder, sendes i udbud i løbet af efteråret.

Havnen i Thyborøn iværksætter renoveringsarbejder for i alt 23 millioner kroner, som skal give skibe med stor dybgang bedre adgang til havnen. Arbejdet, som omfatter renovering af både kaj og molehoveder, sendes i udbud i løbet af efteråret.-Med denne store investering fra havnens side bliver forholdene for liggepladser med stor dybgang og adgangsveje via kajanlæg endnu engang forbedret, og vi håber dermed at være med til at bibeholde og udvikle serviceindustrien og fiskeriet via Thyborøn Havn, lyder det i en meddelelse fra Thyborøn Havn.

 

Thyborøn Havn er gået i gang med at renovere 150 meter af Nordsøkajen. Der skal etableres en ny spunsvæg til ni meters vanddybde, og der skal ny kajbelægning på. Desuden skal molehovederne ved indsejlingen til havnen forstærkes.

Det koster en samlet investering på cirka 23 millioner kroner.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com