Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tidemann’s 25 MAN-år

Søgeord:

11. december 2014  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

2503 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tidemann Transport ApS har udelukkende kørt MAN i 25 år.

 

Inden fragtskibet sejler, skal godset leveres til lastrummet, og det har Tidemann Transport ApS nu sørget for i 25 år med assistance fra MAN.

 

Tidemann Transport i Hjørring fejrer således 25 års jubilæum med MAN’s lastbiler. Firmaets fik den første MAN i 1989, og siden har vognmanden kun kørt de tyske biler med løveloget på fronten.

 

Firmaets specialitet er terminsgods til færgeruter i Danmark og Tyskland, og på det felt er der ikke noget, der hedder at komme for sent. Skibene skal sejle præcist, og det har Jens Tidemann - og MAN - haft deres del af æren for, for mens vognmanden har kørt MAN, er det aldrig sket, at en transport er kommet for sent frem.

Det kræver god styring og kontrol, og Jens Tidemann er derfor fremme i forreste linje med alt, der bidrager hertil. Firmaet var således blandt de allerførste danske brugere af MAN Telematics.

 

I 2014 har firmaet anskaffet fire nye MAN TGX med Euro 6-motorer. De seneste nyerhvervelser til flåden af lastbiler, der nu består af syv MAN TGX, er to MAN TGX 26.440. Begge har det rummelige XLX-førerhus med al komfort. Den ene bil har normal pusher-konfiguration, den anden er en TwinSteer-opbygget bil med hydraulikanlæg til tipsættevogn, walking floor og tanktrailer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com