Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tidligere DSV-selskab foræret væk

Søgeord:

29. januar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

3068 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kapitalfond overdrager DSVM til to danske pensionskasser og FIH.

 

Den britiske kapitalfond Triton har ifølge business.dk overdraget sin aktiepost i DSVM Group – der tidligere hed DSV Miljø – til to danske pensionskasser og FIH. De vil nu angiveligt overdrage selskabet til Kent Arentoft, der tidligere har været direktør i DLH og Peter Korsholm, der har været partner i EQT, for et symbolsk beløb.

Triton ejer 63 procent af aktierne i DSVM Group. FIH, PKA og LD ejer 22 procent, mens de resterende 15 procent af aktierne er fordelt på 28 mindretalsaktionærer.

Den usædvanlige manøvre betyder ifølge business.dk, at mindretalsaktionærernes aktier nu reelt er uden værdi.

DSVM Group blev udskilt fra DSV A/S i 2004. Milliardselskabet – der er specialiseret i håndtering af forurenet jord og byggeaffald – har siden finanskrisens start kæmpet med skuffende økonomiske resultater.

Tullberg vil kæmpe

Tidligere DSV-direktør Leif Tullberg – der har haft en aktiepost på 4,9 pct i DSVM Group – oplyser ifølge business.dk, at han ikke har været informeret om den opsigtsvækkende overdragelse.

- Jeg vil kæmpe for mindretalsaktionærerne. Jeg er selv pensionist og klarer mig nok, men det her er utrolig trist, udtaler Leif Tullberg, der betegner manøvren som utrolig trist for især de mindretalsaktionærer, der har belånt deres aktiepost.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com