Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tidligere lastbilsælger kører ud som selvstændig

Søgeord:

5. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2338 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Virksomheden ”Din Lastbil Mægler” har 1. september drejet startnøglen i Odense.

Virksomheden ”Din Lastbil Mægler” har 1. september drejet startnøglen i Odense.Morten Stegemejer, tidligere ansat hos Scania, Iveco og senest den fynske Volvoforhandler, Autohuset Vestergaard A/S, har etableret sig med eget firma.

 

Ønsket om at kunne levere de rigtige løsninger til kunderne var indgangen til firmaets start.

 

- Jeg er kommet på ideen, fordi jeg ofte, som sælger hos både Scania og Volvo, har følt en begrænsning ved kun at kunne tilbyde det mærkes dyder, som jeg nu en gang var ansat hos.

 

Jeg har altid følt en trang til at kunne betjene kunderne bedst muligt, hvilket ikke altid var det, som jeg kunne sælge. En kunde kunne måske sagtens bruge en lastbil af et billigere mærke end lige en Volvo eller Scania. Måske kunne en brugt godt gøre det ud for den, som skulle bruges. Men min arbejdsgiver ville gerne have solgt en ny, og måske en speciel model, siger Morten Stegemeier til TTN.

Letter det tunge indkøb

- Tit har jeg kikket værkstedsregninger igennem for firmaer og skulle så derefter forsvare regningerne. Nu vil jeg gerne hjælpe mine kunder med at gennemgå dem og fremover også hjælpe kunderne med ikke at blive snydt eller misforstået.

 

Med sin nye virksomhed vil Morten Stegemeier således gør det lettere at investere for kunder, der har brug for rullende materiel.

 

"Vi gør det tunge indkøb let", hedder sloganet bl.a. på virksomhedens nye internetside med adressen dinlastbilmægler.dk - her er blandt andet et bestillingsprogram til at specificerer lastbiler på.

 

Den nye iværksætter har selv købt en VW Transporter, der er indrettet som mobilt kontor med bord, fladskærm, indbyggede højtalere, pc, printer og ikke mindst en kaffemaskine.

Flere aftaler om samarbejde

Morten Stegemejer har indgået en samarbejdsaftale med Care4all om at sælge firmaets produkter.

 

- Ikke kun til vognmænd men til alle som kan have et behov, som de dækker. De har en verdensnyhed på bedding, hvor man kan spore genstande i op til 8 år, uden at senderen skal tilsluttes 12 eller 24 volt. Det glæder jeg mig til at vise frem.

 

Jeg har også indgået en samarbejdsaftale med Jøni ApS og Brdr. Plagborg om at vise deres produkter på hjemmesiden, siger Morten Stegemeier.

 

Din Lastbil Mægler har på samme vis lavet en aftale med Arne Hansen, forhenværende salgschef ved olieselskabet OK, der skal sælge for den nye virksomhed.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com