Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tidligere transportminister ny ITD-direktør

Søgeord:

14. oktober 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1223 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Carina Christensen ny ITD-topchef.

Den tidligere konservative transportminister Carina Christensen bliver ny administrerende direktør i brancheorganisationen ITD. Hun overtager dermed direktørstolen fra Jacob Chr. Nielsen, der i juni forlod posten efter seks år som ITD-chef.

 

Carina Christensen er uddannet cand.negot. med speciale i international økonomi. Hun sad i Folketinget fra 2001 til 2011 – herunder som transportminister fra 2007 til 2008.

 

Gert Jakobsen, formand i ITD:

 

- Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Carina Christensen og er overbeviste om, at hun med sin politiske erfaring og sit politiske netværk såvel nationalt som internationalt samt sin viden og ballast fra det erhvervsorganisatoriske arbejde kan bidrage konstruktivt til den fortsatte positive udvikling af ITD. Hertil kommer, at Carina Christensen på forskellig vis har arbejdet indgående med innovation og udviklingsprojekter, og det er noget af det, vi fortsat vil prioritere højt i ITD, lyder det fra Gert Jakobsen i en skriftlig meddelelse.

Carina Christensen selv udtaler:

 

- Jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for ITD og arbejde med transportbranchens muligheder og udfordringer sammen med organisationens omkring 780 medlemsvirksomheder og knap 60 medarbejdere. Det er et unikt og spændende job – ikke mindst med den helt særlige kombination, der er i ITD mellem den danske transportorganisation og dens datterselskaber, der opererer på det europæiske marked. Fra min tid som transportminister ved jeg, at det indholdsmæssigt er særdeles interessant at arbejde med transportområdet, og jeg glæder mig til vende tilbage, siger Carina Christensen.

 

Carina Christensen tiltræder stillingen 9. januar 2017.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com