Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Til kamp mod transport-fordomme

Søgeord:

26. oktober 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1144 gange

Læses i øjeblikket af:

1

TUR vil dårligt ry til livs.

Interesseorganisationen TUR, Transporterhvervets Uddannelser, er træt af det dårlige ry, transportbranchen har. Det skal den nye hjemmeside transportuddannelser.dk nu rette op på.

 

På siden fortæller syv såkaldte uddannelsesambassadører, der alle beskæftiger sig i transport- og logistikbranchen, at brancherne har masser at byde på, og at man som ansat trives godt. Eksempelvis på grund af den høje grad af frihed til at planlægge sin egen dag og gode muligheder for at arbejde sig op i systemet.

 

- Vores syv uddannelsesambassadører er levende beviser på, at samfundet slet ikke kan hænge sammen uden kranførere, der leverer diverse materialer til Metro-byggerier, godschauffører der kører med medicin og fødevarer, lageroperatører der kan opbevare gods og få det videre i systemet, flyttechauffører, buschauffører, tankchauffører, renovationschauffører, lufthavnsoperatører, reddere, togklargørere eller havne- og terminalarbejdere, der alle leverer et vigtigt stykke arbejde, som har betydning for os alle sammen, lyder det fra TUR.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com