Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

100 år og 'still going strong'.

Søgeord:

17. december 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

474 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nordjysk Shell station fejrer 100 år.

I 1918 startede smedemester Carl Jensen salget af Shell brændstof i Støvring syd for Aalborg. I dag, et århundrede senere, driver barnebarn Peter Jensen den store tankstation med tilhørende motel, værksted, mm, der nu har fejret et sjældent jubilæum i dansk erhvervshistorie.

 

Kun fem år efter at Shell i 1913 kom til Danmark, og mens der endnu var under 10.000 automobiler på de støvede danske veje, startede familien Jensen et nu 100årigt kapitel i Shells danske historie.

Ét århundrede

Den 30. november rundede den store Shell station i Støvring-nord nemlig et århundrede under den gule Shell-muslingeskal. I dag med tredje generation efter stifter Carl Jensen som styrmand for den daglige drift af tankstation med tilhørende motel, konferencelokaler, værksted og butik.

 

Med 40 ansatte er Shell Støvring en af landets største privatejede Shell stationer. Og næste generation er i dag dybt involveret i livet på og omkring Shell stationen i det nordjyske, hvor forretningen er sporet ind på en foranderlig fremtid - som den altid har været, fortæller Peter Jensen.

 

- Vi er godt forberedt på fremtiden og vores rolle i lokalområdet. Gennem årene har vi løbende udviklet forretningen, så vi bedst muligt hjælper kunderne. Også med mange andre ting end brændstof. Nu har jeg været herude i 63 gode år, så nu bliver det min søn og datters opgave at se frem mod 125 år som Shell station her i Nordjylland. Men de er klar og spiller allerede en stor rolle i vores forretning den dag i dag.

 

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer

DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. DCC Energi omsætter årligt for ca. 7 mia. kr. og har ca. 125 ansatte.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com