Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Banenetværk udvides mod øst

Søgeord:

14. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

302 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Metrans køber polsk logistikselskab.

 

Intermodalselskabet Metrans, der ejes af terminaloperatøren HHLA, Hamburger Hafen und Logistik AG, overtager logistikselskabet CL Europort og logistikcentret af samme navn i den polske by Malaszewicze. Placeringen er nær den hviderussiske grænse og er et knudepunkt for godstrafik inden for Central- og Østeuropa og også for transport mellem Europa og Asien. Endnu et strategisk partnerskab er indgået med jernbaneoperatøren Eurotrans.

 

Placeringen er kun 4 kilometer fra Terespol jernbaneoverskæringen og 8 kilometer fra Koroszczyn. Denne jernbanestrækning er en del af den anden paneuropæiske transportkorridor; Berlin, Warszawa, Minsk, Moskva. Det vesteuropæiske og russiske jernbanesystem mødes i Malaszewicze, så det er muligt at ændre sporvidden fra 1.520 mm til 1.435 mm. Jernbaneoperatøren Eurotrans, som Metrans har et strategisk partnerskab med, er også aktiv på denne transportakse.

- Malaszewicze repræsenterer en bro mellem EU's medlemslande, Rusland og endda Kina, siger Peter Kiss, formand for direktionen i Metrans Group.

 

- Vores idé om hubterminalen har bevist sig selv, og den nye terminal vil perfekt komplementere vores intermodale netværk. En stor del af den internationale jernbanetransport, der går herfra til Kina, går allerede via Malaszewicze. Vi ønsker også at vokse yderligere i dette segment gennem vores strategiske samarbejde med Eurotrans.

 

Metrans vil bruge en del af Eurotrans’ kapacitet til at tilbyde nye jernbaneprodukter til og fra Brest og længere mod øst, og til at garantere kvaliteten af eksisterende tjenester. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke