Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Circle K åbner nyt truckanlæg i Aabybro

Søgeord:

23. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

274 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Circle K slår den 26. august dørene op for et nyt truckanlæg i Aabybro.

 

Det nye Circle K-truckanlæg åbner officielt torsdag, og her inviteres kunder og naboer forbi for at se det nyåbnede anlæg.

 

Det nye truckanlæg skal ses som en udvidelse af netværket af tankstationer og giver nye og bedre tankningsmuligheder for virksomheder og chauffører i Nordjylland. På anlægget kan der tankes Miles Diesel, og nu som noget helt nyt kan man også tanke AdBlue, som netop gør logistikken meget bedre.

 

Hos Circle K håber man, at det nye truckanlæg både vil vække begejstring hos de nordjyske kunder og gøre noget godt for klimaet. Det skal nemlig også ses som en investering, der skal bidrage med fortrængningen af CO2 i fremtidens tunge transportsektor:

 

- Hos Circle K ser vi flydende brændstoffer som en del af den fremtidige løsning på den tunge transport. Derfor er vi glade for, at vi sammen med vores søsterselskab INGO kan tilbyde vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de kommer forbi Aabybro. Selvom flere af de store lastbilsfabrikanter satser på el og brændselsceller, er investeringen indenfor flydende brændstoffer fremtidssikret, da Diesel og HVO Diesel stadig vil spille en stor rolle i mange år fremover. Flydende ’elektrofuels’ vil desuden også kunne anvendes i brændselsceller og dermed effektivt kunne bidrage med fortrængning af CO2 i fremtidens tunge transport, siger Kresten Nordborg Jensen, som er Senior Manager hos Circle K.

 

God placering for fremtidens brændstof

Ud over at tilbyde fremtidens flydende brændstof, så vil anlægget netop også støtte op om vigtige investeringer i infrastrukturelle forhold for den tunge transport. Det nye truckanlæg ligger lige i knudepunktet imellem hovedvej 55 og 11, der er gode ind- og udkørselsforhold samt god plads på stationen omkring pumperne og det er nemt at komme ind til anlægget – også med lang transport.

 

Poul Ole Jensen, Lokal bestyrelsesmedlem i Nordjysk Vognmandsforening hilser det renoverede anlæg velkomment:

 

- Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed – en utrolig vigtig faktor indenfor transportsegmentet. Det nye anlæg vil særligt have en stor betydning for lokalområdet omkring Aabybro og Brovst på hovedvej 11, hvor det vil sprede stor glæde blandt beboerne.

Også Niels Christian Skindbjerg, Lokalformand for Vognmandsforeningen deler samme begejstring for etableringen af AdBlue-anlægget i Aabybro:

 

- AdBlue-anlægget ligger strategisk godt for kørsel i dette område. Her vil de flere tankningsmuligheder mindske unødig kørsel, hvorfor man vil spare både brændstof og tid. Og hvem vil ikke gerne det, siger han.

 

Kaffe og wienerbrød på Nordstjernevej

Circle K glæder sig til at slå dørene op på torsdag og håber, at så mange som muligt vil benytte sig af at komme forbi og se anlægget i løbet af dagen, selvfølgelig under Corona-sikrede forhold.

For interesserede naboer og kunder inviterer Circle K til kaffe og wienerbrød den 26. august imellem kl. 13.30-16.30 på adressen Nordstjernevej 2, 9440 Aabybro.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk