Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Contrans etablerer sig i Østdanmark

Søgeord:

16. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

774 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Containertransportør får fast fodfæste øst for Storebælt.

 

Containertransportøren har hidtil primært kørt i Jylland, på Fyn og i Nordtyskland. Nu kører Contrans også fast ind og ud af Københavns Havn.

Sjællænderne og københavnerne har måske bemærket de klassiske mørkeblå lastbiler med ”Contrans” skrevet på førerhusdøren køre på Sjælland og især ved containercentralen på Københavns Havn.

 

- Vores kunder har længe efterspurgt, at vi også kører på Sjælland og ikke kun Jylland, Fyn og Tyskland, som er vores kernemarkeder. Tiden er dog inde til at tage det næste markante skridt, så København, Sjælland og Øerne nu også indgår i vores samlede pakkeløsning, siger CCO i Contrans, Anders Linnet.

 

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

 

Contrans har hovedkvarter i Kolding, men kører nu containere over hele Danmark og i Nordtyskland. Etableringen i Østdanmark pynter på Contrans’ danmarkskort og styrker virksomheden.

- Med etableringen i Østdanmark har vi også opfyldt et højt ønske for os selv. Vi forventer, at nærheden og fleksibiliteten ved at køre på Sjælland styrker vores virksomhed, så vi kan fortsætte væksten og optimere vores servicering af vores landsdækkende kunder. Vi ser frem til udfordringen, siger adm. direktør i Contrans, Karsten Klitmøller.

 

Containerspecialist

Contrans er en transportvirksomhed specialiseret i at transportere og opbevare containere. Virksomheden har hovedsæde i Kolding.

 

Contrans har 230 lastvognstrækkere og flere end 600 chassiser at flytte containerne på. Virksomheden har 400 ansatte, heraf 340 bag rattet, i værksteder og på oplagringspladser.

 

Virksomheden leverede i 2021 et resultat på 20 mio. kr.

 

Medarbejderstaben rummer ti nationaliteter og har stort fokus på medarbejdertrivsel. Mange medarbejdere har været ansat i mange år.

Contrans er stiftet af Henrik Holger Hansen for godt 18 år siden og er til stede i tre europæiske lande. Karsten Klitmøller er administrerende direktør og Henrik Holger Hansen er arbejdende bestyrelsesformand.

 

/Smir

 

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk