Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

El-drevet lastvogn til Danske Fragtmænd

Søgeord:

25. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Fragtmænd lancerede sin første el-lastbil i Odense.

 

Som led i Danske Fragtmænds arbejde med at indsætte eldrevne lastbiler i landets største byer har Danske Fragtmænd nu lanceret selskabets første el-lastbil. Det foregik på terminalen i Odense, hvor rådmand Christoffer Lilholt fra Odense Kommune var forbi fragtmandsvirksomhed Peder Olsen & Søn for at få en prøvetur i den nye bil.

 

- Vi bestræber os jo hele tiden på at fylde så lidt som muligt i bybilledet, så vi ikke generer vores medborgere, når vi kommer rundt med varer. Derfor er vi rigtig glade for endelig at have en el-lastbil, der hverken udleder CO2, oser eller larmer, og som vi kan bruge til at levere omkring Odense centrum. Selvom en enkelt el-lastbil måske ikke lyder af meget, så kan det alligevel få stor betydning, fordi det kan være startskuddet på den forandring og grønne omstilling, som vi i Danske Fragtmænd og resten af transportbranchen gerne vil bidrage til, udtaler driftsdirektør Michael Mertov fra Peder Olsen & Søn, i et nyhedsbrev på virksomhedens hjemmeside.

Efter Odense er det planen, at Danske Fragtmænd indsætter to el-lastbiler i København, inden de bliver udrullet til resten af landet. /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com