Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Genbrugs-ordre til Bring

Søgeord:

8. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

449 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bring kører nu både plast og aluminium for Dansk Retursystem.

 

Dansk Retursystem har indgået et udvidet samarbejde pr. 1 februar 2019 med Bring Cargo International. Aftalen gælder internationale transporter af genanvendeligt materiale i form af PET og LDPE (genanvendeligt plastmateriale) samt ALU (genanvendelig aluminium-materiale).

 

- Jeg kender Bring Cargo godt fra vores samarbejde om transport af PET og LDPE, og jeg ser frem til et udvidet samarbejdet om al vores aluminium også, siger Steen Aagaard, indkøbschef i Dansk Retursystem.

 

- Desuden er både Dansk Retursystem og Bring virksomheder, der arbejder målrettet med ambitiøse miljøpolitikker. Dansk Retursystem er en miljøvirksomhed, der løser en væsentlig samfundsopgave ved at indsamle og genanvende danskernes tomme dåser og flasker. Det samfundsmæssige ansvar er kernen i vores opdrag, og som følge deraf blev Dansk Retursystem CSR-certificeret i december 2018, siger Steen Aagaard.

Miljøeffektiv

Bring Cargo er en del af Posten Norge-Koncernen – en af Nordens største logistikaktører, som særlig er kendt for sine miljøeffektive transporter og løsninger.

 

- Vi er specielt stolte af vores internationale samarbejde med Dansk Retursystem, og at vi kan bidrage til at løse en vigtige samfundsopgave på den bedst mulige miljøeffektive måde. Sammen gør vi leverancen grønnere – både til og fra Europa, siger leder for Bring Cargo Øst, Karina Tranekjer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com