Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Generationsskifte i Give Sværgods

Søgeord:

24. januar 2020  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

3350 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tredje generation har overtaget rattet i Give Sværgods A/S.

 

Give Sværgods A/S har fået ny direktør. 1. januar 2020 overtog Niklas Skov Hansen ledelsen af virksomheden fra sin far Finn Hansen.

Generationsskiftet blev påbegyndt i 2019.

 

- Jeg har konsolideret Give Sværgods A/S og Give NH3 A/S med henblik på et glidende generationsskifte, som nu er fuldført, siger Finn Hansen til Transport Tidende.

 

Give Sværgods A/S kører i dag med op mod 35 enheder fordelt på mobilkraner, lastvognskraner, blokvognstrækkere. Dertil kommer ammoniakterminalen og det tilhørende distributionscenter i Give NH3.

 

Nicklas Skov Hansen er som nævnt tredje generation i familievirksomheden, hvor han så at sige har trådt sine barnesko. Han er uddannet mekaniker og har i de seneste 10 år arbejdet i familievirksomheden.

Finn Hansen lægger ikke skjul på, at generationsskiftet er blevet fremskyndet af regeringens voldsomme forhøjelse af arveafgifterne på generationsskifte af familieejede virksomheder.

 

Det betyder dog ikke, at generationsskiftet i Give Sværgods A/S er sket til gammel takst. Men der i mod at er selskabet blevet solgt til Niklas Skov Hansen

- Det var nok ikke blevet billigere af at vente, siger Finn Hansen.

 

Give Sværgods blev grundlagt af Svend Aage Hansen i 1958.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk